Гуардиола иска още време, за да обмисли договора си

08:24
Гуардиола иска още време, за да обмисли договора си
Наставникът на Барселона Пеп Гуардиола увери ръководството на клуба, че не става въпрос да ги "зареже", но все още не е готов да подпише нов договор, заяви Пеп пред репортерите на връх 40-тия си рожден ден.

Гуардиола спечели осем трофея по време на престоя си в клуба за два сезона и половина, като дори и дете може да отгатне, че каталунският клуб държи да преподпише с треньора си, чийто настоящ контракт изтича в края на сезона.

"Все още има доста време до края на договора ми. Оставете ме да работя на спокойствие. Клубът знае, че няма да ги напусна изненадващо. Просто имам нужда от малко време, за да обмисля някои неща. Всичко ще стане ясно, когато му дойде времето", заяви Гуардиола. Барса са с четири точки пред Реал Мадрид в класирането в Ла Лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladolinko
21.01.2011 20:39

надявам се да стане 2рия сър алекс поне от гледна точка на това да води барса до живот! брилянтен е и винаги ще го подкрепям и в добро и в лошо! MES QUE UN CLUB.

messyfan
19.01.2011 11:59

Гуардиола знае,че това е отбора на сърцето му и е наясно,че ще постигне още много успехи с клуба.В Барселона се работи професионално и целенасочено и резултатите са налице.Желая му да работи по същия начин и да постигне същите успехи от сезон 2009г. *thumb_up*