Готвят размяна Амаури-Вучинич?

11:26
Готвят размяна Амаури-Вучинич?
Ръководството на Ювентус е предложило на своите колеги от Рома размяна на нападателите Мирко Вучинич и Амаури, съобщава "Тутоспорт".

Джузепе Марота се надявал наставника на Рома Клаудио Раниери да убеди своите шефове да подкрепят подобна сделка. Както е известно, по времето, когато Раниери водеше Юве, Амаури бележеше често и извоюва титулярно място в селекцията на "бианконерите". За календарната 2010 година обаче, дългокосият бразилец има само един гол в Серия А и изглежда не се чувства добре в Торино.

От друга страна, Вучинич е в обтегнати отношения с Раниери, който в последно време оставя черногореца на пейката на "вълците", въпреки че в последния сезон бившият футболист на Лече беше твърд титуляр.

Според "Тутоспорт" от Юве са готови да предложат и пет милиона евро, за да убедят Рома да приемат това предложение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
21.01.2011 15:05

Разменката е възможна , само ако Юве доплати с 35 милиона Евро ... 30 за Вучинич и 5 заради това , че ни го натресват *erm* *devil*

GTonchev
18.01.2011 20:27

*angry* Раниери нещо започна много волности да си прави и в най скоро време очаквам да изхвърчи ... Кой нормален треньор би заменил Вучинич за Дърваури *lol* .... Или е поредната партенка или Раниери нещо не е в час ... Но което и да е от двете няма значение важното е Раниери ДА ОТЪРВЕ ОТБОРА ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ !!!!

VANKObarabanko
18.01.2011 15:16

Ще е добре за юве такава размяна но много ме самнява да се полу4и FORZA JUVE