Руски мутри сплашили Спас Делев

11:18
Руски мутри сплашили Спас Делев
Здрави руски мужици са причината Спас Делев да не премине във Волга Новгород, разбра "Тема Спорт". Когато президентът на новака в местната Премиер лига Алексей Гойхман пристигнал в Анталия за заключителните преговори с крилото на ЦСКА и агента му, той бил придружаван от 12 бодигардове.

Видът на мутрите, които наподобявали истински главорези, стъписал Делев. Той се изплашил още повече, когато те със заплашителен тон го попитали: "Ти наистина ли си сигурен, че можеш да помогнеш на Волга".

Делев явно не е бил сигурен и малко след това направо хукнал към стаята си, откъдето, според думите на Гойхман в интервюто за телевизия в Нижни Новгород, повече не излязъл.

Спас казал, че иска да се върне в България за няколко дни заради приятелката си, но това се оказало лъжа. Той просто се е уплашил и избягал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gogo9803
17.01.2011 18:22

Млъкни смотано прасе ! На кой да завиждам на тоя ?! *lol* *lol* Не бъди смешен и се съвземи и бъди от ПРАВИЛНИЯТ ОТБОР,а именно ЛЕВСКИ СОФИЯ *beer* *thumb_up*

donatelo
17.01.2011 16:17

Лелелееее,зеглавието направо кърти зъби!Този намериха ли му вече бавачка или още я търсят?Как го е пуснала майка му сам в София направо се чудя.То преди време и Бербатов ходеше с майка си на тренировки,че какво остана за Спасчо.Да си стои в къщи като е мъничек! *lol*

onzzy
17.01.2011 13:17

"Руски мутри сплашили Спас Пелев"- кой е пък тоз *wink*

Cappa
17.01.2011 11:38

Теб какво те бърка това,че мучиш в темата?Я се замисли Гарра Дембеле как се чувства-излъгаха го,че е в най-големия отбор в България,че ако вкарва,ще го забележат и ще отиде в голямо първенство,а какво стана?Само партенки,дори на преговори като Спас Делев не стигна.А на пролет,като няма мотивация да играе вече за Левски,като му забави заплатата агента?

biserms
17.01.2011 11:28

ХАхаха ебати цирка *lol* Но Спасчо изспусна шанса на живота си.Едва ли повече ще получи възможността да играе в отбор от ранга на ВОЛГА НОВГОРОД.Ще си праска при свинете цял живот и това е *joking*