Бившият национален селекционер на Румъния поема ЦСКА?

08:11
Бившият национален селекционер на Румъния поема ЦСКА?
Въпреки че пребиваването на Йоан Андоне в ЦСКА бе доста кратко и срамно, в Румъния отново излезе информация, че техен специалист може да поеме "червените".

Според "ziare.com", става въпрос за бившия национален селекционер на северната ни съседка Виктор Пицурка.

Той е уволнен от Университатя Крайова и според президента на ПФЛ на Румъния Думитру Драгомир вече си е намерил работа, на която ще получава по милион евро на година. "Ziare.com" твърди, че въпросният отбор е ЦСКА, който поне до лятото ще бъде воден от Милен Радуканов.

Румънците пишат още, че специалистът ще поеме "червените", защото неговият личен агент Джовани Бекали е в отлични взаимоотношения с ЦСКА.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Manower
17.01.2011 17:11

хаха последното посмешище,което ще направи ЦСКА трагичен! Абе от къде ги ровите тея мамалигари,бе?! Радуканов такова интелигентно и свестно трениорче е и има потенциал, хубаво впечатление прави. Оставете си го, ама имате същите управници като на Пирин! Изгоднихте Любо, а тогава яко сбъркахте, изгоднихте Зафиров и там сбъркахте(все истински цска-ри,които си знаеха от работата, а особено Любо). Може да съм Левскар,но тези трениори са бъдещето,а ЦСКА ги гони като песове. Ще видите колко е вярна новината.