Курдов се изгаври с феновете на Ботев в Интернет

09:33
Курдов се изгаври с феновете на Ботев в Интернет
Вече бившият нападател на Ботев Пловдив Атанас Курдов нападна феновете на отбора.

Новото попълнение на Лудогорец изказа мнението си за тях в интернет. Курдов е озаглавил темата на страницата си във Фейсбук "Ех, каква злоба! Българска работа!".

"Феновете на Ботев са много неблагодарни. Като чета как ме плюят по форумите, ми стават смешни. Ех, каква болка, че съм взел 100 бона. Ебати злобните мишки! Ей, сега ще си ги сложа всички на оная работа. Да седнат, ама много хубаво!", пише Курдов.

"На всички е ясно, че съм левскар и винаги съм бил такъв. Бил съм 8 години на "Герена", нека ме плюят. Защо Наско Курдов сега е най-черният? Защото отива там, където има голяма организация, пари, добри футболисти и отборът е в "Б" група, а не във "В", допълва нападателят.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

buzludja
16.01.2011 11:16

Той не прави крачка на пред а 121 на зад с тия лудогорец и ако незнае ботев да сега са във в ама догодина 10000% са в б и ще гонат а група а лудогорец какво нищо ще гният в б///дано някой от а група да го вземе

centralist
16.01.2011 10:24

КурВов да си гледа Делиормана и дискУтЙЕчнитИ разградски кадъни и да си оправи хазартните дългове първо, после да коментира феновете на Ботев; май забравя, че ако вкарваше за село Ягода или Съединение, никой нямаше да говори за него; а сайтовете го коментираха и стана такава звезда, само защото 2000 му скандираха името по гостувания из цяла Югоизточна Бг. И накрая да каже, че прави крачка напред в развитието си, отивайки в ЛУДОГОРЕЦ и в РАЗГРАД, напускайки БОТЕВ и ПЛОВДИВ. Отношението на ботевистите не е заради парите, а заради това, че не излезе да каже: "Трябват ми пари, затова напускам Ботев" - просто и ясно, не да говори за развитие и крачки. Постъпи като п...ка, подло и подмолно, сега нека се занимава със себеподобните - силиконките, които ще се отъркват в него с желание заради портфейла му; чалга култура, чалга интелект, майна. *wink* *thumb_down*