Кайзера: Моуриньо е груб и необразован

15:19
Кайзера: Моуриньо е груб и необразован
Почетният президент на Байерн Мюнхен Франц Бекенбауер нападна треньора на Реал Мадрид Жозе Моуриньо, заявявайки, че португалецът е "груб и необразован".

"Моуриньо е груб и без образование. Фактът, че носи кашмирени пуловери не го прави джентълмен", сподели легендата на баварците, цитиран от "Goal.com".
Бекенбауер освен това заяви, че бившият наставник на Интер не заслужава наградата на ФИФА за треньор на годината, въпреки че спечели требъл с "нерадзурите".
"Капитаните и треньорите от целия свят сметнаха, че Моуриньо има най-добрите резултати, постигнати с по-малко средства от конкурентите си, но той е груб и няма никакво възпитание в желанието си да постигне целите си", продължи Кайзера.

"Същият треньор падна през миналата есен с 0:5 на \'Кам Ноу\' след фестивал от пасове и фантазия от страна на Барселона. Офанзивната тактика победи", каза още Бекенбауер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

StoyanovKST
16.01.2011 01:17

Всеки говори така както му отърва! Тоя "Кайзер" не мъмреше когато Байрен загубиха на финала от Интер - Нали? Сега му знае устата защото Барса печелят... нормално.. Моу е ВЕЛИК ТРЕНЕР! Това че не го харесвате е нормално, заради характера му. Но в този живот и най-вече особено сега, тази психика изгражда шампионите!!! Нека да е такъв и нека да продължава да мачка!!! *beer* *thumb_up* *devil*

gbfil2
16.01.2011 00:04

Мауриньо може да е всякакъв, но не и необразован. Говори испански, френски, английски и италиански, освен родният си език. А да и има десет-петнадесет титли като треньор. Но след като не си сменя бушоните сам, вероятно е необразован.

stoqn90
15.01.2011 19:51

моуриньо наистина е много добър треньор, обаче както и роналдо, много ги мразя задари изказванията, държанието им на и извън терена, много са ми противни

Barcenal
15.01.2011 19:51

Напълно *joking* ей тия немци нямат спиране братле *beer* адски прав си е човекът *thumb_up*