В Локо Пловдив чакат юноша на Лион

08:11
В Локо Пловдив чакат юноша на Лион
Юноша на най-силния френски отбор през 21-и век Лион, очакват в Локомотив Пловдив.

Въпросният футболист се казва Васеко Карамоко ще пристигне на проби при "черно-белите" в неделя. Той е бивш юношески национал на Франция до 18-годишна възраст. За последно 23-годишният нападател се е подвизавал в нискоразредни френски тимове.

В началото на март на "Лаута" чакат и препоръчания от Базил де Карвальо офанзивен халф Стефан Диара Балджи. От 4 до 25 февруари той ще бъде анагажиран със селекцията на Сенегал за Купата на африканските нации.

Вчера към лагера на тима в Сандански се чакаше да се присъедини новото попълнение Любомир Витанов. Френските защитници на Локо Юнес Бенжелюн и Джереми Родригес пък се оплакват от леки здравословни проблеми. Първият се е преуморил, а вторият е получил удар в главата на тренировка. До утре треньорът Неделчо Матушев най-вероятно ще реши кои от каращите проби в отбора чуждестранни нападатели Димитри Дюранд, Шива Н Загой и Анри Мунианеза ще бъдат освободени. Вратата вече беше показана на Флориан Дюпон и брата на звездата на Ювентус Мохамед Сисоко Ибрахим.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация