Диуф: За мен Уорнък е нищо

12:56
Диуф: За мен Уорнък е нищо
Конфликтът между играча на Блекбърн Ел Хаджи Диуф и всички в Куинс Парк Рейнджърс няма изгледи да свърши скоро, след като сенегалецът отвърна на твърденията на мениджъра на тима от Чемпиъншип Нийл Уорнък, който го нарече "канален плъх".

Играчът на Роувърс бе обвинен, че е обиждал футболиста на КПР Джейми Маки, докато той лежеше на земята, след като счупи крака си на две места по време на мача между двата тима от ФА Къп, който се игра на "Иууд парк" през миналия уикенд. Съотборниците на Маки си изкараха яда на нападателя точно чрез социалната мрежа, като в атаката се включиха Брадли Ор, Клинт Хил и Пади Кени. Маки разкри в неделя, че докато е лежал в болки на земята след остро влизане от страна на Гаел Живе, Диуф е отишъл при него и е започнал да му крещи:

"Да ти го н.....м на теб и на крака ти!".

Целият тим на КПР се изреди да обижда Диуф в социалната мрежа "Twitter", а самият Нийл Уорнък нарече сенегалеца "канален плъх". Ето го и отговора на бившия играч на Ливърпул:

"Знам, че съм лесна мишена и трябва да променя това, но не съм съгласен с всичко, което каза Уорнък. Кой е Уорнък? Той е нищо за мен. Не е Алекс Фъргюсън, не е Арсен Венгер, не е Сам Алърдайс или друг важен мениджър. Знам, че не ме харесва, но и аз не го харесвам", сподели Диуф.

"Не съм казвал нищо на Маки. Не съм говорил с него. Питайте Бенжани или Райън Нелсън. Когато момчето бе контузено, се карах с други играчи", каза още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация