Курдов: Благодаря на Ботев за подадената ръка

18:01
Курдов: Благодаря на Ботев за подадената ръка
Бившият вече нападател на Ботев Пловдив Атанас Курдов заяви, че смята преминаването си в Лудогорец 1947 като крачка напред към целта му да заиграе в чужбина.

Ето какво сподели той пред официалния сайт на "жълто-черните":
"Наистина вече съм футболист на Лудогорец, преди малко подписах договор за 6 месеца, като ще през лятото ще преговарям за удължаването му. Мисля, че това е крачка напред за мен, тъй като финансовите възможности и организацията в този клуб са много сериозни. Качвам се едно стъпало нагоре и сега ще поиграя в "Б" група преди да направя стъпката, която искам – трансфер в чужбина", коментира Курдов.

"Благодаря на хората в Ботев, и специално на Марин Бакалов и Коце Видолов за това, че ми подадоха ръка в много важен за мен момент. Когато дойдох казах, че ще играя в Пловдив 6 месеца. Вкарах 29 гола и заедно с моите съотборници изпълнихме мисията – вече сме в "Б" група. Благодаря и на публиката, която ни подкрепяше през цялото време. Феновете на Ботев са уникални. Пожелавам на момчетата да са здрави и да продължават с победите, аз ще ги подкрепям от трибуните. Пожелавам успех на всички в Ботев", каза още Атанас Курдов.

Той призна, че докато е финализирал трансфера си в Лудогорец, мениджърът му Емил Данчев и представители на Ботев са го чакали на преговори в София. "Така беше, но аз вече бях при нотариуса с договор в ръка", допълни юношата на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация