\"Големите отбори имат по четирима нападатели, ние сме само с Бензема\"

18:37
\"Големите отбори имат по четирима нападатели, ние сме само с Бензема\"
Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо за пореден път публично обяви, че той иска в клуба да акостира нов нападател през януари.

Както е известно, Гонзало Игуаин ще е аут от терените в следващите четири месеца и ако през това време на "Бернабеу" не акостира нов голаджия, единственото острие на "белия балет" ще бъде Карим Бензема.

"Още преди два месеца говорих с ръководството на тима и им казах моето становище по тази тема. Игуаин ще може да тренира след два месеца и ще е готов да се върне на терена след нови два месеца. Факт е, обаче, че през този сезон той вече няма да е в перфектна форма. Не съм лекар, но след разговор с някои специалисти знаех това, още когато Гонзало се контузи. Големите отбори имат по четири нападателя в разширените си състави, докато ние разполагаме само с Бензема", коментира Моуриньо, който е получил отказ от Флорентино Перес по темата за новия нападател.

"Радващо е, че Кака се завръща на терена. Той беше резерва срещу Виляреал, но се представи страхотно и сега възнамерявам да го пусна титуляр", допълва Специалния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd_forlife
13.01.2011 19:13

Barcenal ми незнам можеби защото са постигнали най-много в европа може би?

Barcenal
13.01.2011 13:10

кой е казал , че сте голям отбор ? *joking* *lol* *beer*

BornToHate
12.01.2011 23:26

Да, така е. Казвали са го също и Луиш Фиго и Феномена докато носеха екипа на Барселона, а всички знаем какво постигнаха тези двама футболисти с бялата фланелка.

petfass
12.01.2011 22:31

И 7-мо Торес е казвал, че никога няма да стъпи в Реал. *lol*

BornToHate
12.01.2011 22:28

Аз мога да предложа някого на Моу. Казва се фернандо Торес. 1-во самият той неколкократно заяви,че не е доволен от положението в което се намира Пул - никакви инвестиции и съответно никакви шансове за нещо значимо. 2-ро До този момент има доста слаба форма през сезона и това е добра предпоставка да си тръгне с трансфер в рамките на нормалното. 3-то Точно такъв тип нападател е нужен на Реал - Бърз, Избухлив и способен да реши всеки един мач. 4-то Всички знаем как играеше за Атлетико и в каква форма имаше в онези времена. 5-то няма да има никаква нужда от адаптация, а това е много важно с оглед на факта,че в момента Реал играе пълноценно на всички фронтове. 6-то Преди 20 секунди вкара гол на Блекпул *lol* *party*