Благо Георгиев подписа с Терек

20:04
Благо Георгиев подписа с Терек
Благой Георгиев официално подписа договор с руския отбор Терек Грозни за 4 години, съобщи "Дарик радио". Новината бе потвърдена лично от мениджъра на футболиста на националния ни отбор Мирчо Димитров.

По-рано днес Георгиев премина успешно медицински прегледи в състава на Вячеслав Грозни, който в кариерата си бе начело на българския Левски. Все още не е ясна трансферната сума, която Славия ще получи за своя футболист.

В тима на Терек играе още един български национал - Валентин Илиев, заедно с бившите си съотборници в ЦСКА Флорентин Петре и Радослав Забавник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DKS
07.01.2009 08:18

ЕЕЕЕЕЕ Благо разочарован съм... ЛИчно за мен Благой има качаства да играе в отбор като Арсенал Ливърпул Интер Милан Ювентус Реал Мардрит Валенсия и още много др отбори ..

tamplier
06.01.2009 10:00

Руското първенство не било слабо.Сигурно е така,но когато целиш да осъществиш трансфер,с който да се развиваш Терек би трябвало да е последен избор.Какво предизвикателство ти дава посредствен руски тим.А може би качествата на Благо са преувеличени и за това големите клубове ще си останат мираж за него

captain123
06.01.2009 09:44

За да играе Благо в елитен европейски клуб все пак трябва да има оферта, нали. Пък и Терек не е чак толкова слаб. Руското първенство тепърва ще става силно и мисля, че за в момента Благо ще е добре приет там.

me4o_20
05.01.2009 21:36

тоя благо вместо да направи кариера в европа тои се заби в тоя селски отбор. как да стане голям футболист?