Стана ясен номерът на специалистите, загубили работата си, откакто сър Алекс е начело на Манчестър Ю

11:14
Стана ясен номерът на специалистите, загубили работата си, откакто сър Алекс е начело на Манчестър Ю
Във времето, в което сър Алекс Фъргюсън е начело на Манчестър Юнайтед, в професионалния английски футбол са били уволнени цели 1023 различни мениджъри, съобщава официалният сайт на "червените дяволи", позовавайки се на данни от "Асоциация на футболните мениджъри" в Англия.

Шотландският специалист поема Юнайтед през 1986 година и оттогава е начело на тима от предградието Стретфорд. За това време сър Алекс спечели всички най-престижни турнири, които е възможно да бъдат спечелени.

Интересен факт е, че наскоро синът на Фърги Дарън бе уволнен от Престън Норт Енд, тъй като отборът в момента е на последно място в Чемпиъншип. Същата съдба има и един от любимците на сър Алекс Рой Кийн, който пък бе махнат от Ипсуич, след като "Трактор бойс" попаднаха в серия от шест поредни загуби.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
12.01.2011 19:03

Има обаче един друг мениджър в Англия, който бие Съра по продължителен престой в английски клуб. Неговото име е Дарио Гради, ръководи Крю Александра от почти 30 години вече, началото на неговия престой в тима започва през 1983 *thumb_up*

altona
12.01.2011 14:18

И какъв е номерът *wonder* Егати и превода...