Наполи реже грандовете за звездите си

08:17
Наполи реже грандовете за звездите си
Нападателят на Наполи Езекиел Лавеци няма да напуска клуба през зимния трансферен прозорец. Интерес към аржентинеца има от лондонския гранд Челси, но ръководството на италианския тим са твърдо решени да задържат футболиста си.

"Не се интересуваме от пари. Имаме си проект и го изпълняваме. Не можем да продаваме всеки футболист, който поискат европейските грандове, не това е нашата цел", заяви президентът на Наполи.

Словашкият полузащитник на бившия тим на Диего Марадона Марек Хамсик също се представя отлично от началото на сезона, като той е желан от миланския гранд Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Svida
10.01.2009 23:38

Не мисля, че звездите на Наполи ще се задържат дълго. Ще стане както всеки средняшки отбор, събрал млади момчета в състава си, които при добра моментна форма и сравнително добър отбор започват добре сезона и започват обещанията за място в ШЛ , повишаване на заплатите и т.н. Такива отбори без традиции на края на сезона завършват в най-добрия случай в Уефа, докато големите отбори с традиции минават в ШЛ. И естествено изведнъж парите започват да изглеждат малко за сметка на големите изисквания и следва продажба на младите таланти, достигнали на ниво "Звезди"

ov3r
07.01.2009 21:50

Стига с тоя Реал М, бе, напросветени. Вече се изтъркаха тия мнения. Знаеш ли, че Реал М. за 8 месеца спечелиха повече пари, отколкото са дали за трансфера на Бекъм само от продажба на на тениски с номер 23? Знаеш ли, че с тези "глупави звезди събрани на едно място" Реал взе 2 титли и Шампионска лига. Кой искаш да си купи Реал? Топузаков? Мечо . Не ви ли е ясно, че тези милиони са нереални пари и всичко е клубна политика. Защо сър Алекс даде толкова пари за Бербатов, ми не взе някое гладно африканче да го развива? Големите отбори имат нужда от големи футболисти. Разберете го. Аз лично не съм чул Милан, Интер, Барса или някой друг гранд да е купил футболист за 200 000 евро и да го чака да става звезда. А Ман Сити не искам да ги коментирам.

bacardy_breezer
06.01.2009 10:01

Шефовете и треньорския щаб на Наполи изобщо не са глупави.Наистина изградиха един много стабилен и приятен за наблюдаване отбор , който тази година определено ,ще се бори за евротурнирите ( дори има шанс за ШЛ, вярно че 3 от визите за ШЛ са резервирани за Милан,Интер и Юве,но остава 4та виза ,за която според мен ще се борят Фиорентина , Рома и Наполи ).Смятам ,че наполи има предимство пред конкурентите си ,защото се бори само на 1 "фронт".Останалите Интер,Рома и Юве играят за ШЛ ,а Фиорентина и Милан - за УЕФА.Лавеци и Хамсик са невероятни ,млади таланти с голямо бъдеще и не трябва да бъдат продавани за момента.Без тях Наполи няма да е същият отбор.А едва ли Наполи ще намерят по-добри заместници ,ако продадат 2мата си млади таланта.Смятам ,че догодина ще има 2ма нови претенденти за спечелване на ШЛ\УЕФА , а именно Наполи и немския Хофенхайм.Имено от такива отбори трябва да вземат пример Реал М. и Манчестър Сити,които смятат ,че парите и звездите правят 1 отбор ,но ето ,че не е така.В момента само Робиньо струва повече от целият състав на Хофенхайм,заедно със стадиона,почивната база и общежитията им, но ако немците хванат "гражданите" ще ги омлатят 2-3 на 0