Манчестър Юнайтед поиска звезда на лидера в Германия

12:48
Манчестър Юнайтед поиска звезда на лидера в Германия
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще опита да привлече през следващото лято японския национален полузащитник на Борусия Дортмунд Шинджи Кагава за 15 милиона паунда, съобщава вестник "Билд".

Японският национал се присъедини към елитния немски тим през миналото лято, но показва отлични игри след трансфера си от Керезо Осака.

Той отбеляза осем попадения в лигата, а освен това се превърна в любимец на феновете, след като се разписа на два пъти срещу местния враг Шалке 04.

Кагава в момента е с Япония на Купата на Азия, а сър Алекс е пратил човек, който да го наблюдава в игрова обстановка на международно ниво. Вестник "Билд" твърди, че ако Кагава продължава да впечатлява, то Манчестър Юнайтед ще направи опит да вземе 21-годишния талант.

Дортмунд пък най-вероятно ще се съгласят да продадат своя халф при добра оферта, заради 15-те милиона паунда. Ако все пак Борусия Дортмунд стане шампион, Кагава може да остане в отбора, за да помага на тима в Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dorostoler
13.01.2011 19:09

Много ясно,че ще го вземат заради приходите...В момента цяла България,Сърбия,Корея,Мексико излъчват мачове на Юнайтед и имат тениски на отбора...Защо към тях да не се присъедини и Япония?!?От както съра е начело,маркетинговата стратегия на отбора е такава и се вижда,че има резултати...

Rusiq111
12.01.2011 11:38

Гледал съм почти всеки мач на Дортмунд от първия полусезон и мога да кажа че Кагава е невероятен играч ... МЮ ще има огромна полза ако го купят ... brickbat смятай дали не е добър щом сега е оценяван на 15 млн. докато Борусия го купиха за околко 600-700 хил. през лятото ... Невероятен футболист .. Има голямо бъдеще ... Сахин също е много добър... Като цяло всички в Дортмунд са много добри,комбинативни ,а освен това почти всички са млади ... 21-25 години ..

brickbat
11.01.2011 21:22

Юнайтед по скоро ще го вземат за да им донесе приходи от Азиатския пазар. Според мен по - добре да купят Гордън и след това да се мисли за полеви играч, защото няма отбор който е успявал да направи нещо значимо без да има силен вратар, от там се почва. След това е хубаво да помислят за конкурент на Рафаел от дясно. После може един офанзивен халф, защото Скоус май играе последния си сезон и остава само Андерсон (Карик и Гибсън, особено Карик са под всяква критика) и накрая може да се вземе ляво крило и нападател. Като купят този Японец освен парите от продажби на фланелки и реклами не виждам друга полза. Нека обаче мине първо този сезон *beer*

liverpoolll
11.01.2011 18:30

Да Сахин е избран за най-добър футболист за първата час от бундеслигата ! Но и Кагажа играе добре *wink*

kokicat
11.01.2011 18:11

Добър футболист, ще е интересно ако премине в Юнайтед! *thinking*

okocha
11.01.2011 17:57

Сахин е по-важен за Дортмунд и по-добър според мен *smile*