Ботев Пловдив започна без Курдов

08:56
Ботев Пловдив започна без Курдов
Головата машина на Ботев Пловдив Атанас Курдов изненадващо не започна вчера подготовка с отбора. Това хвърли сериозен смут сред феновете и още повече засили слуховете, че нападателят ще напусне "жълто-черните", съобщава "24 часа".

"Говорих с Наско и той ми каза, че има вирусно възпаление на венците. С него ще водим разговори за по-дългосрочно оставане в клуба, а именно за следващия сезон в "Б" група", заяви по този повод председателят на сдружението и същевременно старши треньор на клуба Марин Бакалов.

Той обаче откровено си призна, че все още бъдещият собственик Цветан Василев не се е срещал с голмайстора от есенния полусезон в Югоизточната "В" група.

Общо 23-ма футболисти на Ботев излязоха вчера за първа тренировка, които бяха посрещнати с димки и бомби от около 600 фенове. Преди заниманието Бакалов представи 5-мата нови попълнения в отбора - Ирфан Юсеинов и Георги Стефанов от Марица, Емил Аргиров от Локо (Пд), Стефан Крачунов от Равда и Николай Димитров от Сливен.

Най-изненадващо в групата се появи вратарят Армен Амбарцумян. Точно преди три седмици той сам пожела да напусне Ботев под претекст, че си е намерил отбор в Кипър, където да продължи кариерата си. Вчера сутринта обаче Армандо е обявил пред Бакалов, че иска пак да се върне в отбора, което ще му е за трети път.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация