27 започнаха с Берое

17:32
27 започнаха с Берое
Днес от 15:30 часа Берое проведе първа тренировка за 2011 година. Старши-треньорът Илиан Илиев изведе 27 футболисти на стадиона под Аязмото. В заниманието не се включиха контузеният Слави Жеков и възстановяващият се от Хепатит А Здравко Илиев. Тази сутрин д-р Здравко Тарълов направи медицински изследвания на футболистите, а Илиан Илиев водеше беговите тестове. Около 250 привърженика на старозагорци посрещнаха тима с песни, бомбички и факли, съобщава сайтът на "зелените".

Първото занимание на Берое бе наблюдавано от члена на Съвета на директорите Михаил Боиндруков, изпълнителният директор Васил Драголов, административният директор Николай Демирев и директорът на ДЮШ Стелиян Попчев.

Както Beroe Online първи писа първо занимание с Берое проведоха новите попълнения – Цветан Филипов (Черноморец Поморие), Милен Танев (Черноморец Балчик), Владислав Ямуков (Сливен 2000), Мирослав Радев (Калиакра) и Симеон Мечев (Славия). Подготовка с мъжкият състав започнаха Мартин Райнов и Иво Гюров от детско-юношеската школа на ″зелено-белите″. Двамата бяха качени в мъжкият състав още през декември, след края на полусезона в Елитната група до 19 години. Илиан Илиев все пак реши да изпробва дошлият на проби бразилски нападател Ромарио Да Силва Ресенде, който ще пътува с отбора за Алания.

Както вече е ясно през пролетта треньорското ръководство няма да разчита на Карамфил Илчев, Атанас Апостолов, Иван Канев, Симеон Минчев, Тодор Динчев, Иван Янчев и Георги Хашев. Слави Жеков и Здравко Илиев остават извън сметките за пролетта. Както е известно капитанът на старозагорци претърпя операция на предна кръстна връзка през ноември, а десният бранител заболя от Хепатит А в последните дни на 2010 г. Един от любимците на публиката под Аязмото Ваня Джаферович ще се подготвя по индивидуална програма през подготвителният период, след като и той се възстановява от операция на коляното.

На 15 януари с група от 27 футболисти отборът заминава за турския курорт Алания, където ще протече първият етап от подготовката. Наставникът Илиан Илиев заяви, че по време на 12-дневния лагер в южната ни съседка старозагорци няма да играят контролни срещи. Вторият етап на подготовката ще се проведе от 2 до 11 февруари във Варна. По традиция беройци ще отседнат в хотел „Бриз 2”, собственост на един от благодетелите си Митко Динев. До заминаването в Турция “зелените” ще тренират двуразово - сутрин за издръжливост и натрупване на въздух, а следобед с топка.

Преди днешното занимание под овациите на публиката Владислав Златинов получи статуетка от Beroe Online за футболист на есенният полусезон. Нападателят събра най-много точки в традиционната анкета на фенсайта на старозагорци, следван от Карамфил Илчев и Тодор Христов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация