Малките \"акули\" подновиха подготовка

17:08
Малките \"акули\" подновиха подготовка
Зимната ваканция за футболната академия на Черноморец Бургас свърши. От днес подготовка подновиха повечето от формациите в школата. Най-малките, които започнаха тренировки бяха децата от набор-97, а най-големите - участниците в първенството на елитната юношеска група до 19 г. Точно след седмица е сборът на набор-98, а на 18 януари на стадиона се завръщат талантите от набор-99. Още по-малките подновяват занимания на 26 януари.

След мачовете от есенния полусезон отборите от академията са челници в областните първенства за подготвителни групи и деца, а набор-97 вече си осигури минимум бронзови медали от турнира за купата на БФС с класирането си на предстоящите полуфинали. В елитната юношеска група до 17 г. Черноморец Бургас е на 7-мо място с реални възможности да атакува място в призовата тройка, каквато е и целта, поставена от треньорите Антон Спасов и Тодор Киселичков. Същите са амбициите и на възпитаниците на треньорския тандем Владо Стоянов-Мирослав Кралев, които са в още по-добри позиции в групата до 19 г.

В това първенство черноморци се представят с юноши, които са по-малки от допустимата възраст, но въпреки това се нареждат на 6-о място само на три точки от втория и третия в класирането.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация