Батков: Не изключвам варианта за атомно нападение Дембеле-Карвальо

15:22
Батков: Не изключвам варианта за атомно нападение Дембеле-Карвальо
Президентът на Левски Тодор Батков заяви, че не изключва варианта през пролетта Левски да играе в нападение с Гара Дембеле и Базил де Карвальо.

Батков разкри, че засега възможността Дембеле да осъществи трансфер в чужбина е 50 процента.

"Не е изключено Дембеле и Карвальо да играят задно през пролетта и да разполагаме с атомно нападение. За да се осъществи трансфер на Дембеле са нужни три неща. Първо, да имаме достоен негов заместник, което вече е факт. Второ, да се решат проблемите му с българската прокуратура, което се надявам скоро да стане. Ние искаме споразумение. Трябва да се реши и проблемът с това кой е негов мениджър. Без решението на тези три въпроса, не може да има трансфер. За Дембеле има конкретни оферти от Премиершип и Серия А. Става въпрос за сериозни отбори с традиции. Водят се разговори в момента. Засега шансовете са 50 на 50. Той иска да продължи кариерата си в по-голям клуб, където ще получава повече пари и ще го забелязват повече. Би било добре да дойдат тези постъпления от неговия трансфер, но дори и да не стане, ще се оправим", каза Батков преди първата тренировка на Левски за 2011 година.

"Бюджетът ни за тази година е от порядъка на 10-11 милиона лева, без да включваме парите за трансфер. Ние вече сме осъществили трансфери на стойност 500-600 хиляди евро. Новите попълнения са доказани футболисти, могат веднага да играят за първия отбор. Освен това запазихме титулярния си състав", допълни президентът на "сините".

Той коментира и темата за смяната на годината на създаване на клуба. "Оповестихме един добре известен исторически факт. Ако някой не вярва, да отиде в държавния архив и да види. Това е историческата правда". Батков разкри, че е оптимист за шансовете на Левски да стане шампион през този сезон. "През пролетта излизаме и играем за 15 победи в първенството и три за купата, включително и финала. Надявам се, че ще ги постигнем", завърши Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska_npacema
10.01.2011 18:09

Моля проверете за правписни грешки в статията и по-конкретно с думата "Левски"! Благодаря!