\"Орлетата\" отново не тренираха

14:31
\"Орлетата\" отново не тренираха
И днес футболистите на Пирин Благоевград не излязоха на първа тренировка, като за формален повод беше изтъкнат факта, че играчите няма къде да се съблекат, тъй като ремонтираните съблекални все още не са приети от комисията в община Благоевград.

Заради ремонта на съблекалните Пирин трябваше да започнат подготовката днес вместо на 5 януари. Треньорът на тима Костадин Ангелов не пожела да даде изявление пред медиите, а чрез пресаташето си обясни, че футболистите, които са около 30, днес ще провеждат теоретична подготовка и ще гледат видео, тъй като няма къде да се съблекат за практическото занимание. Той заяви, че тима започва тренировки утре на тренировъчното игрище в село Рилци и играчите ще тренират със сигурност до 14 януари, когато е насрочено и дългоочакваното общо събрание на акционерите.

Отсъстваха Георги Георгиев, който не се знае с кой отбор тренира, както и преминалите в ЦСКА Станислав Костов и Благой Макенджиев. Изпълнителният директор на клуба Емил Наков също не присъства на теоретичния старт на подготовката, като по неофициална информация е на арбитраж в столица. Около 30 фенове очакваха с нетърпение началото на първата подготовка на "орлетата" за годината на мъгливия стадион "Христо Ботев", но така и не видяха любимците си. "Ако можем в цветове да опишем състоянието на Пирин, а то е някъде между сивото и черното или казано конкретно много зле", заяви главния акционер на клуба Константин Капчин. Неговото сдружение "Бъдеще за Пирин" държи контролния пакет от акции на клуба в размер на 54, 5 %.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация