Радуканов: Не исках да се разделям с Маркиньос и Делев

12:32
Радуканов: Не исках да се разделям с Маркиньос и Делев
\"\"Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че новите попълнения Станислав Костов, Благой Макенджиев и Четин Садула могат да помогнат на тима през пролетта, ако успеят да се адаптират бързо.

Освен тримата, в тима дойде и юношата на "червените" Станко Йовчев. Радуканов обяви и с кои играчи не е искал да се разделя:

"Не исках да се разделям с Маркиньос и Спас Делев. Ако обаче дойде добра оферта за клуба и самият играч иска да играе в чужбина, няма да ги спираме".

Спас Делев е сигурен за трансфер в Русия, докато Маркиньос днес тренира с тима. Той коментира и ситуацията с това, че Сашо Борисов се води треньор на тима, а де факто той взема всички решения.

"Имам лиценз "А", преди да започна лиценз "Про", няма как да съм треньор. Сашо Борисов остава на тази позиция. На пресконференции той си казва мнението и аз моето. Надявам се до другия месец да стане ясно кога мога да взема лиценз "Про", сподели Радуканов.

Той разкри и плана на тима за подготовка. "На 14 януари заминаваме на подготовка в Гърция и ще останем там до 25 януари. На 24 януари имаме планирана контрола с Вихрен. След това се връщаме в София и на 2 февруари заминаваме за Анталия. Ще се приберем оттам на 16 февруари. Там ще участваме в турнир. Смятаме да представим отбора за новия полусезон на 18 или 19 февруари в мача с Чавдар Бяла Слатина", сподели специалистът.

"Разчитаме на младите футболисти, които взехме. Костов, Макенджиев и Садула бяха титуляри за отборите си през есента и могат да ни помогнат, ако се адаптират бързо", завърши Радуканов. В момента тимът води преговори за прекратяването на договорите на Тибони и Тиеро. Димитър Илиев и Дормушали Саидходжа пък са пред трансфер в други клубове. Единствено Еспозито може да напусне тези дни, разкриха още от "Армията".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари