Костадинов: Преговорите за Дяков и Иванов куцат

12:01
Костадинов: Преговорите за Дяков и Иванов куцат
Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов разкри, че преговорите за трансферите на Светослав Дяков от Локомотив София и Галин Иванов от Славия са в застой.

"Все още има надежда за двамата, но няма договорка. На този етап се разминаваме с президентите на двата отбора", сподели Костадинов.

Юрисконсултът на ЦСКА Радостин Василев потвърди, че Станислав Костов и Благой Макенджиев ще преминат в тима на "армейците" и няма проблем с привличането им, предвид това, че са прекратили договорите си с Пирин.

"Почти фиктивно е преминаването на Костов и Макенджиев. Те официално нямат договори с Пирин. Прекратили са ги по Кодекса на труда. Съгласно закона арбитраж няма право да прекратява договори. За състезателните им права, трябва да се изчака мнението на БФС. Договорите им са прекратени заради неизплатени суми. Така, че няма проблеми да започнат подготовката с ЦСКА. Няма да има санкции за клуба", сподели Василев".

Така сигурните попълнения на ЦСКА през зимата досега са четири - Четин Садула, Макенджиев, Костов и Станко Йовчев. Продължават преговорите и за Станков Йовчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация