Венци Живков: Ще си уредим задълженията, спокойно

11:49
Венци Живков: Ще си уредим задълженията, спокойно
Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков заяви, че няма място за притеснения и ЦСКА ще плати дълговете си към различни институции в срок и ще започне със сигурност пролетния дял на шампионата.

На официалната пресконференция на ЦСКА преди началото на зимната подготовка, той разкри, че "армейците" ще играят на стадион "Българска армия" от пролетта.

"Няма запор върху акциите на клуба, всичко е наред. Няма запор и върху играчите. Може да продадем някой, ако имаме добра оферта. Няма притеснения. Искаме само да побеждаваме и да заемем мястото, което ни се полага", сподели Живков.

Той заяви, че на изпълняващият длъжността треньор на ЦСКА Сашо Борисов ще остане в щаба на "армейците", въпреки че де факто наставник е Милен Радуканов, който все още няма лиценз за "А" група.

"Сашо Борисов е на щат в ЦСКА и ще има нов договор", сподели Живков. Изпълнителният директор на ЦСКА коментира и крайния срок 14 февруари, докогато БФС иска "армейците" да платят задълженията си, за да започнат пролетния полусезон.

"Клубът си знае задълженията. Знае си сроковете, уверявам ви, че ще си платим задълженията. Ще имаме лиценз. На документите си има срок за плащане, ще се радвам да си платим дълговете на 14-ти, защото имам рожден ден тогава. Този срок обаче е много условен, може да платим и на 16-ти и пак да станат нещата. Никой не може да поставя рамки", каза още Живков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация