Националите изреваха от \"Kappa\"

11:18
Националите изреваха от \"Kappa\"
Преяждането по празниците е притеснило някои национали как ще изглеждат в новата екипировка "Kappa". Те се опасяват, че нямат осанката на Франческо Тоти и ще изглеждат като футболни карикатури в прилепналите екипи като на Рома, информира "7 дни спорт".

В края на миналата година на последното заседание на изпълкома бе прието предложението на "Kappa" да облича държавния ни тим. Михайлов и колегите му се спряха на една от най-популярните спортни марки в света за наследник на "Пума" и "Адидас".

Тази седмица босът на БФС ще пътува до Апенините заедно с шефа на веригата спортни магазини Tempo Sport&Casual Добромир Даков. Той е официален представител на италианската марка у нас. Михайлов ще избере на място модела, с който ще се накипрят избраниците на Матеус. За разлика от дебелаците в държавния тим, повечето от тарторите държат Боби да избере точно хитовия прилепнал модел, с който играят в Шампионската лига Рома и Вердер. Компромисен вариант е екипировката, с която в момента Борусия (Дортмунд) шета победоносно в първенството на Германия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация