Далглиш: Торес ще бъде кошмар за Видич

13:43
Далглиш: Торес ще бъде кошмар за Видич
Мениджърът на Ливърпул Кени Даглиш се надява Фернандо Торес да направи деня на бранителя на Манчестър Юнайтед Неманя Видич истински кошмар.

Преди да застане на поста мениджър на "червените", Далглиш написа в колонката си в "Дейли Мейл": "Не знаем какъв ефект върху играчите са имали мачовете с Уулвс, Болтън и Белкбърн, но се надявам Джерард и Торес да са добре и да са готови да започнат. На такива футболисти за големи мачове разчитаме".

Юнайтед и Ливърпул излизат днес в мач от 3-я кръг на ФА Къп. "Торес, особено, ще използва шанса си днес. Странно е как някои опоненти изваждат най-доброто от играчите. Такъв е случаят с Торес и Неманя Видич. Сърбинът има кошмари срещу Ливърпул. Бил е изгонван три пъти, докато Торес пази много добри спомени от "Олд Трафорд", особено от онзи успех с 4:1, който не бе толкова отдавна", добави Далглиш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
09.01.2011 14:06

Прочетох новините околко двубоя и се очаква датския вратар Андерс Линегард (26г.) да започне като титуляр, защото Ван дер Саар е с грип, а пък Рууни най - вероятно няма да играе защото е с болки в глезена, но все пак ще се разбере след късния фитнес тест.

brickbat
09.01.2011 14:02

Ако бяха домакини Ливерпул, може би щяха да бият, защото сега с новия мениджър ще имат повече ентусиазъм, но мисля, че в този мач Юнайтед ще победи. Очаквам Оеун да се върне в игра и заедно с Рууни да водят атаката. Предвид обаче, че Барби вкара хетрик на Пуул е по - вероятно той да е титуляр. GGMU!!!