Далглиш: За мен е чест да се завърна в Ливърпул

11:36
Далглиш: За мен е чест да се завърна в Ливърпул
Кени Далглиш предупреди, че със завръщането си в Ливърпул едва ли ще реши всички проблеми на "Анфийлд" в кратки срокове. Легендата на "червените" е последният мениджър, с когото мърсисайдци станаха шампиони през 1990 година, а самият той напусна след психическата травма от трагедията на "Хилзбъро".

"Всичко, което мога да кажа е, че ще направя всичко възможно да помогна на клуба и ще се постарая да вървим заедно в една посока. Истината е, че не винаги ще имаме успехи, но ще правим всичко възможно,за да ги постигаме", каза Крал Кени.

"Гледам напред и мога за заявя официално, че за мен ще бъде истинско удоволствие и чест да бъда отново в съблекалнята на любимия ми отбор", каза още Далглиш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vi6kata73
09.01.2011 22:22

ANTWERPMIRACLES,ти говориш за трагедията на ст.Хейзел[Белгия],от финала м/у Ливърпул и Ювентус.А тук става въпрос за трагедията на стадиона на Мидълзбро,ст.Хилзбъро.

fcliverpool9
09.01.2011 13:32

днеска Ливърпул дано смачка тея мангалчесттър *beer*

ANTWERPMIRACLES
09.01.2011 12:02

Трагедията от "Хилзбъро" е повратен момент в историята на европейския клубен футбол . За "Ливърпул" тя се превърна в катастрофа , от която клубът така и не се възстанови напълно . В края на седемдесетте , до средата на 80-те години на миналия век , английските отбори в лицето на "Ливърпул" , "Нотингам" Форест и "Астън Вила" бяха безпощадни и недостижими окупатори на европейския връх . Това бе в противоречие с интересите на набиращите финансова мощ икономически структури в континенталната част и оформящата се вече стройна система от букмейкърски къщи , за които тоталната британска хегемония бе неприемлива . Под натиска именно на тези структури УЕФА взе едно крайно и несправедливо решение , което преобърна целия смисъл на футболната игра . *sad* За Европа , това бе преломен момент , от който футболът престана да бъде игра и се превърна в бизнес . Стана невъзможно , футболен клуб да доминира благодарение на традициите и школата си , а успехите станаха функция на финансовата обезпеченост .

Lahm_Munchen
09.01.2011 11:50

Сега ще е най-добре да го оставят да поработи, след което лятото да се хвърлят пари за нови класни футболисти и може тогава да се очават резултати (не казвам титли).

Notlike
09.01.2011 11:45

Ливърпул ще се върне към пътя на победата *wink* Не давам гаранции за тоя сезон, но другия сезон съм УБЕДЕН, че ще имаме доста поводи за радост, дано го оставят.