Любо Пенев цака ЦСКА за Бадема

10:02
Любо Пенев цака ЦСКА за Бадема
Треньорът на Литекс Любослав Пенев ще се опита да привлече в отбора си Емил Гъргоров, който е трансферна цел на ЦСКА. Бадема все още се води играч на румънския Университатя Крайова, но се очаква в близките дни да разтрогне договора си, след като има да получава четири заплати, съобщава "7 дни спорт".

Халфът и съотборникът му Валентин Илиев са желани от армейците, но едва ли ще се стигне до тяхно завръщане в Борисовата градина. Илиев е пред преминаване в Стяуа. Литекс пък котка Гъргоров с обещания за по-висока и по-редовна заплата от тази, която би вземал в ЦСКА.

Пенев държи да подсили Литекс с опитен халф, какъвто е Бадема. Другият, върху когото се е спрял треньорът на шампионите, е Георги Пеев. Той също е пред напускане на своя клуб - руския Амкар Перм. Ако Емил Гъргоров приеме да облече екипа на Литекс, халфът ще се събере в Ловеч с бившия си съотборник в ЦСКА Христо Янев.

Гъргоров напусна Армията в посока чужбина през 2006 г. Тогава той подписа с френския Страсбург. През 2008 г. се върна в ЦСКА като преотстъпен и спечели титлата на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация