Женски бой за Матеус

09:58
Женски бой за Матеус
Последните две жени в живота на Лотар Матеус вървят с големи крачки към съдебен бой. Все още официалната четвърта съпруга Лилияна ще трябва да отговаря пред Темида за обидни думи към студентката Ариадне, която се оказа в прегръдките на Лотар на Бъдни вечер. Най-новата приятелка на селекционера на България се почувствала засегната от публичните коментари на Лилияна и възнамерява да заведе дело срещу изоставената фрау Матеус, информира "Труд".

Самият Лотар също е насочил адвокатите си към Лилияна, с която ще се развежда. Световният и европейски шампион е завел дело в германски съд срещу Сам Сохъби, който е личен стилист на Лилияна.

Матеус ще съди стилиста на жена си Лилияна заради обидите, които той написа по негов адрес в сайта на съпругата му. Дизайнерът Сам Сохъби нарече Лотар: "Веднъж измамник, завинаги измамник!" и "Неверен бивш футболист".

"Няма да оставя точно такъв човек да публикува подобни думи по мой адрес - разяри се Матеус, цитиран от в. "Билд". - Следващия път, когато мистър Сохъби изрече думата измамник, по-добре да я каже за себе си и своето минало!"

Стилистът на Лилияна е заплашен от глоба до 250 хил. евро заради квалификациите към Матеус. Делото е пуснато в ход, но обвиняемият не се е явил на първото гледане. Въпросният Сам Сохъби минава за много доверен човек и личен съветник (не само по модните въпроси) на украинката Лилияна, която през лятото изневери на Лотар с италианец на неговата яхта пред обективите на папараците. Дизайнерът пише и коментари в сайта на Лилияна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

popi84
09.01.2011 10:12

Ох мамооо и тоя к.рвар тренира националите ни.....смях, в Германия или Англия, при такъв скандал си заминаваше директно