В Локо Пловдив не харесаха юноша на Левски, дошъл на проби

19:03
В Локо Пловдив не харесаха юноша на Левски, дошъл на проби
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев освободи юношата на Левски Емил Колев. Халфът пристигна преди няколко дни на проби, но не впечатли с изявите си.

След днешната последна за седмицата тренировка стана ясно, че още двама футболисти няма да попаднат в групата за първия подготвителен лагер в Сандански. Това са нападателят Рангел Абушев и юношата Христо Стамов, които са с контузии и не могат да тренират пълноценно. Твърдо напуска и халфът Евертон Джилио – Том. Той ще разтрогне своя договор по взаимно съгласие и ще се върне в родината си Бразилия.

В същото време обаче към отбора ще се присъединят трима нови чуждестранни футболисти. Те ще изкарат пробен период по време на лагера в Сандански. Това са французинът Димитри Дюран, габонецът Шива Стар Н\'Загои и Анри Мюнианза от Руанда. Дюранд е на 28 години и е нападател, като за последно е играл във френския Ред Стар с 9 гола от 25 мача. В момента поддържа форма с четвъртодивизионния аматьорски Вилмомбл. Шива също е нападател и е на 27 години. През последните 5 сезона се състезава за френският Реймс, за който има 64 мача и 9 гола. От 2000 година получава повиквателни за националния тим на Гибон, за който е изиграл 13 мача и се е отчел с две попадения. Третото ново попълнение Анри Мюнианза е на 26 години от Руанда и е висок 188 см. За последно е играл в Жерминал, но в кариерата си има 6 мача за националния тим на своята страна. Дюран, Шива и Анри кацат днес следобед в страната и ще се присъединят към отбора за лагера в Сандански. Черно-белите тръгват за курортния град в понеделник в 9 часа сутринта. В групата е Базил де Карвальо, който на този етап остава в Локомотив.

Ето и пълната група на Локо (Пд) за първия подготвителен лагер: Флориан Лучини, Тодор Тодоров, Самир Бенжелюн, Юнес Бенжелюн, Жереми Родригес, Мартин Кавдански, Пламен Крачунов, Илиян Марчев, Боян Дойкич, Хуан Мануел Бариентос, Габор Ерош, Христо Златински, Дани Кики, Йордан Тодоров, Драги Коцев, Здравко Лазаров, Базил де Карвальо, Николас Раймонди, Благомир Мастагарков, Димитри Дюран, Шива Стар Н\'Загои и Анри Мюнианза.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация