Фъргюсън: Бекъм е прекалено възрастен за трансфер в Юнайтед

18:16
Фъргюсън: Бекъм е прекалено възрастен за трансфер в Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че никога не е имал намерение да взема под наем Дейвид Бекъм от ЛА Галакси, тъй като играч на 35 години е в залеза на кариерата си.

Бекъм е пред преминаване в Тотнъм под наем за два месеца, тъй като в момента има почивка между сезоните в МЛС. Халфът може да направи дебюта си за "шпорите" срещу бившия си тим следващия уикенд, ако трансферът се осъществи.

Според Фърги обаче, краткото време, за което Бекс ще е на "Уайт Харт Лейн", ще бъде проблем. "Ситуацията с Дейвид е, че ако дойде в Англия, ще трябва да се върне през март. Това е много кратко време и имахме същата ситуация с Хенрик Ларсон през 2007 година. Използвахме добре тези два месеца и Хенрик игра голяма роля, но знаехме, че ще ни липсва точно, когато ни трябва най-много - в края на сезона. Уговорката обаче беше такава", сподели шотландецът.

Той обаче не е разглеждал Бекъм като вариант за Юнайтед, предвид напредналата му възраст. "Очевидно всеки на 35 години е в края на кариерата си", смята Фърги. Той намекна и, че триото ветерани в Юнайтед Пол Скоулс, Райън Гигс и Гари Невил най-вероятно ще се откажат от футбола след края на сезона.

"Имам играчи в Юнайтед като Скоулс, Гигс и Невил, които израснаха с Бекъм и са на същото ниво. Те знаят, че идва краят на кариерите им и ужасната част е аз да виждам това като мениджър. Тези играчи скоро ще се пенсионират. Дейвид знае това най-добре", завърши шотландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gogata85
08.01.2011 23:48

под наем за 2 месеца щеше да ни свърши работа. САФ не вижда ли ,че няма кой да ни бие пряк свободните

Addicted92
08.01.2011 22:17

Е и какво като направи гол ?
Жив и здрав да е желаем му всичко най-добро ..
Той свърши идеална работа в Юнайтед , жалко че напусна беше любимият ми играч .. но какво да се прави не ние избираме какво да стане и какво не
Дано през престоят му в Тотнъм им помогне .. но не и срещу Юнайтед разбира се *wink*

mrkamenica
08.01.2011 20:20

като ви направи гол ще видиш че е достатъчно млад *lol*