Венгер: Не е възможно Арсенал да има нещастната съдба на Лийдс

12:46
Венгер: Не е възможно Арсенал да има нещастната съдба на Лийдс
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер смята, че никога няма да допусне неговият клуб да последва съдбата на Лийдс Юнайтед.

"Топчиите" срещат именно йоркширци в третия кръг на ФА Къп през този уикенд, като Венгер заяви за сайта на "артилеристите":

"Когато нямаш пари, единственият възможен път е надолу. Всичко обаче опира до мениджмънта".

Той допълни: "Проблемът е, че си в обстановка, където всеки те натиска да се правиш сякаш финансите не са от значение, но в края на месеца трябва да се разплатиш с всички, нали така?".

Венгер продължи: "Не, аз не виждам как ние можем да имаме проблемите на Лийдс, защото въпреки всичко те продължаваха да купуват. Когато продадоха Рио Фърдинанд за 30 милиона паунда ти си казваш, че вече могат да си поемат въздух, но дупката се оказва много по-голяма от очакваното. Единственото нещо, което всички ние научихме бе, че когато те обявиха дългове от 10 милиона паунда, де факто ставаше въпрос за 30 милиона паунда".

Венгер завърши с думите: "При Портсмут се получи същото. Те продават играч и ти си казваш, че могат да са спокойни, но в крайна сметка нещата са много по-лоши, отколкото си очаквал".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LondonLeons
08.01.2011 14:53

Gogata85 - то бива заспала работа, ама вземи се събуди *sick* дълговете на сметката на ФК Манчестър Юнайтед *thinking*

Gogata85
08.01.2011 13:25

Fabregas_boy колко пъти трябва да се каже че дълга на Юнайтед е на собствениците а не на самият клуб *angry* *angry* клуба си има спонсори и милиони фенове по целият свят така че едва ли скоро ще обяви финансова нестабилност

Fabregas_boy
08.01.2011 13:17

За 30 млн дългове ги изхвърлиха като мръсни кучета Лийдс,а Ливера и Манчестър ги държат с милиарди сигурно,а сега кажете че поне малко не ви прилича на историята с ЦСКА и Ботев Пд.Така че не само в България сме "умници" *wink*