Ходжсън: Нямам сериозни проблеми с контузени играчи

19:03
Ходжсън: Нямам сериозни проблеми с контузени играчи
Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън, който не се появи на днешната официална пресконференция преди неделния мач с Манчестър Юнайтед, заяви пред сайта на мърсисайдци, че няма сериозни проблеми с контузени играчи преди гостуването на "Олд Трафорд".

Ходжсън, който е под сериозна заплаха от уволнение, заяви: "Тази сутрин нещата бяха добре. Пол Кончески получи схващане в крака, а Мартин Шкъртел е с разтежение на мускул в областта на стомаха, но прогнозите са, че и двамата ще могат да тренират утре, така че това означава, че в лазарета е само Джейми Карагър. Това е добра новина на този етап от сезона, да имаш толкова малко играчи с контузии. Аз все пак се надявам Шкъртел и Кончески да се оправят".

Запитан за състоянието на Раул Мейрелеш, наставникът заяви: "Той е добре! Възстанови се много бързо, така че от доста време насам ще можем да разчитаме на Лукас, Стивън Джерард и Мейрелеш да са заедно на терена. Първо, Стивън бе аут за шест седмици, а след това се контузи и Раул. Хубаво е, че и тримата са готови за мача".

Запитан дали неделния мач от ФА Къп ще даде нужната пауза на Ливърпул от проблемите в лигата, Ходжсън отговори: "Този мач ни дава шанс да изиграем един двубой на високо ниво и да оставим загубата от Блекбърн в миналото. Представихме се ужасно в защита, допускайки такива попадения, така че сме доста разочаровани. Тази загуба бе сериозен удар по нашите амбиции, но едно добро представяне в неделя срещу най-големия ни съперник ще ни даде шанса да покажем, че сме много по-добри от това, което показахме в сряда".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация