Реднап: Надявам се Бекъм да е при нас в неделя

15:14
Реднап: Надявам се Бекъм да е при нас в неделя
Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап се надява Дейвъд Бекъм да пристигне в тима под наем за два месеца още през тази неделя.

"Шпорите" и американският тим на Бекъм Лос Анджелис Галакси преговарят от известно време и бившият капитан на Англия почти сигурно ще пристигне, за да заиграе в тима от Лондон. Реднап заяви, че има "добър шанс" сделката да стане факт и допълни, че се надява всичко да бъде уредено в деня, в който Тотнъм играе с Чарлтън за ФА Къп.

Той заяви: "Аз смятам, че той може да бъде при нас още в неделя, казвам ви това, което достига до мен. Клубовете преговарят и има голям шанс всичко да се случи. Надявам се той да дойде на мача. Не съм убеден на 100%, но се надявам Дейвид да е при нас в неделя". Крилото може да дебютира за "шпорите" срещу Манчестър Юнайтед следващата неделя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_titan
09.01.2011 06:57

Бекъм ще помогне на Тотнъм.Великолепни пасове,извеждащи подавания,страхотни центрирания,майстор на статични положения,удари от далечно расзтояние.Също така ще повдигне духа на отбора и ще се увеличи мотивацията.Тотнъм наистина насъбра доста качествени футболисти - Модрич,Ленън,Дефоу,Крауч,Гарет Бейл ...сега и Бекъм