Гонзо с тапия за треньор

11:40
Гонзо с тапия за треньор
Георги Иванов-Гонзо съвсем скоро ще вземе тапия за треньор от категория Про, стана ясно вчера. Така той ще добие официално право да води отбор в "А" група.
Гонзо, който в момента има лиценз "А", е записан в курса за най-високото треньорско ниво. Според наредбите той ще има право на работа в тази категория още преди да е изкарал курса. Досега Иванов е бил от старателните курсисти, съобщиха пред "7 дни спорт" от треньорската школа, която издава лицензите.

През есента на 2009 г. той води Левски с лиценз "А" на мястото на Ратко Достанич, като получи специално разрешение от УЕФА за ограничен период от време. След това по документи треньор на Левски се водеше Тони Здравков, макар че указания от карето даваше Гонзо.

В курса се е записал и настоящият треньор на ЦСКА Милен Радуканов, както и предшественикът му на Армията Адалберт Зафиров. Един от аргументите Зафето да не остане на треньорския пост миналото лято беше именно този, че не разполага с лиценз Про. Мераклия за същия лиценз е и бившият треньор на Черно море Велизар Попов. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
10.01.2011 17:38

А Велизар Попов как ръководеше досега Черно море без лиценз ПРО ?!?

niover
08.01.2011 13:08

И куцо,и сакато взеха тапии за треньор,а футбола ни е в шеста глуха!

kokicat
07.01.2011 19:12

Да го изкара и да видим къде ще отиде ми е интересно. *thinking*

ANTWERPMIRACLES
07.01.2011 12:35

За да те назначат за старши хамалин се изисква да имаш завършено средно образование . . Очевидно , за треньор по футбол в БГ , такова не е нужно . *sad* . После , да не се чудим , защо селекционерът на националния ни отбор отива да работи в Кипър и дори нарича отбор от тяхното първенство , намиращ се на шеста позиция - "топ отбор" . *sick* .