Дзеко: Милан е отборът на сърцето ми

10:51
Дзеко: Милан е отборът на сърцето ми
Нападателят на Волфсбург Един Дзеко се врече във вярност на Милан, разкривайки, че е бил луд фен на "росонерите" като малък, макар в момента да осъществява трансфер в Манчестър Сити.

"След като играх в Шампионската лига с Волфсбург преди няколко сезона, не искам да се връщам към по-нисък стандарт", сподели нападателят.

"Искам да се тествам срещу най-добрите и се надявам това да стане със Сити. Искам да се усъвършенствам и на игра на най-високото ниво, но като малък, мислех само как да играя за Милан. Те бяха моят отбор, великият тим на Фабио Капело, когато израствах през 90-те години. Винаги са били специални за мен. Все още имам жилище в Сараево и там има стая, където стените са покрити с футболни фланелки. Едната е на Милан, с името на Шевченко и номера на гърба. Това е оригиналната му фланелка от Серия и имам автограф от него. Винаги се усмихвам, когато я гледам", добави босненецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Alexandar_97
07.01.2011 23:14

напротив много си е добар даже 6том играе професионален футбол а не като теб да пи6е тапи коментари по саит4етата

Tzeko90
07.01.2011 14:44

Тоя ми се вижда голямо леке ! *sick* *thumb_down*

AnTONYo
07.01.2011 13:59

Натиска се за Ювентус, не те искаха, отиде в Сити и веднага почна за Милан да говори.С Волфсбург играл ШЛ и сега със Сити пак искал... е я играеш,я не точно със сити ;д