Защитник на Ман Сити заплаши, че напуска, ако не играе

09:33
Защитник на Ман Сити заплаши, че напуска, ако не играе
Младият защитник на Манчестър Сити Майка Ричардс поиска титулярно място от мениджъра на тима Роберто Манчини.

22-годишният футболист е разочарован от факта, че търка пейката и заплаши с напускане, ако не играе по-често.

"Аз не съм от типа футболисти, които подписват договори просто, за да си пълнят банковите си сметки. Нямам никакъв проблем с клуба и с Роберто Манчини, но той знае как се чувствам. Споделил сам му какво е мнението ми по въпроса и той ме разбира отлично. Манчини твърди, че съм част от плановете му и иска да продължим да работим заедно, но аз не играя никак редовно. Работя усилено, за да бъда в най-добра форма и искрено се надявам да ми бъдат давани повече шансове да играя, защото все пак аз съм само на 22 години и не мога да си позволя да бъда резерва. Честно казано едва ли ще приема да бъда резерва в клуба и ако не играя редовно, тогава сериозно ще се замисля за бъдещето си", сподели бранителят.

"Дон Фабио ми каза, че ако не играя редовно в клуба ми, трудно може да разчита на мен. Много се радвам, че отново играх за националния отбор, след като толкова дълго време не бях викан. Честно казано мисля, че мога да се преборя за титулярно място в него и вярвам, че имам нужните качества да бъде основен десен бек в селекцията на Капело. Това обаче няма как да стане, ако не играя редовно", каза още Ричардс.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtd87
07.01.2011 10:57

Мисля, че ще е перфектен за Юнайтед и с Рафаел да Силва ще са най-добрите бегове в света *smile* *party*

ManWR10Utd
07.01.2011 10:10

Този още през 2008 впечатли и ако тия шити го бяха развили както трябва в момента щеше да е най-добрия десен бек на света. *angry*