Ходжсън си взел последно сбогом с играчите, вече чака да го натирят

09:17
Ходжсън си взел последно сбогом с играчите, вече чака да го натирят
Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън явно добре усеща, че дните му на "Анфийлд" са преброени.

Бившият наставник на Фулъм, който все още крепи поста си, но всеки момент може да бъде освободен, вече е прочел прощалното си слово пред играчите, твърди "Сън".

"Рой бе много потиснат, речта му бе емоционална. Той каза на играчите неща от рода на: За мен бе удоволствие да работя с вас, но съм сигурен, че собствениците ще ме освободят. Той дори добави: Не е никак приятно да чуваш как собствените ти фенове през цялото време зоват за друг мениджър", разказва пред английското издание източник от клуба.

Вариантите за нов мениджър на "червените" засега са няколко. Най-спряганите имена са Дидие Дешан и легендата на "мърсисайдци" Кени Далглиш.

Възможно е обаче шефовете на Ливърпул да влязат в контакт с наставника на Порто Андре Вияш-Боаш. От "Анфийлд" се надяват, че младият специалист е способен да повтори фурора, който Жосе Моуриньо преди време направи с Челси.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

slavi_1985
08.01.2011 00:43

незнам защо се нае с пуул като си имаше добре наредения Фулъм?

footskater_sam
07.01.2011 14:22

Просто ливърпул ев един от оная периоди, в които просто нещата не вървят, същото важи и за челси, надали някой се съмнява в качествата на Карло Анчелоти, просто секи клуб изживява такива периодии *smile*

teenage_head
07.01.2011 12:56

Жалко за Рой, много добър треньор е, но изобщо не трябваше да се захваща с Ливърпуул.