Леонардо дебютира с победа начело на Интер, \"нерадзурите\" бият Наполи

23:40
Леонардо дебютира с победа начело на Интер, \"нерадзурите\" бият Наполи
Интер победи Наполи с 3:1 като домакин в среща от 18-я кръг на Серия А в дебюта на Леонардо като наставник на "нерадзурите".

Миланският гранд започна мача по страхотен начин и още в третата минута Тиаго Мота откри резултата. Халфът получи пас от Деян Станкович и с воле от границата на пеналта препарира Де Санктис, забивайки един от най-красивите голове през този сезон.

В 25-а минута гостите изравниха, след като Пациенца засече с глава центриране от корнер в мрежата на Кастелаци.

Осем минути преди почивката Майкон майсторски центрира отдясно и Естебан Камбиасо надскочи отбраната на Наполи, извеждайки отново Интер напред в резултата.

Десет минути след началото на втората част отново Тиаго Мота вкара за Интер. Бившият футболист на Барселона преодоля вратаря на гостите след центриране от корнер и удар с глава в горния десен ъгъл.

До края на срещата Интер контролираше нещата на терена и тифозите на "нерадзурите" изглежда отново почувстваха, че отборът им играе така, както го правеше по времето на Жозе Моуриньо.

В крайна сметка Интер взе трите точки и събра 26. Наполи пък остана на трето място във временното класиране, като южняците изостават с шест точки от лидера Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация