Гигов: От пролетта се връщаме на \"Локомотив\"

17:13
Гигов: От пролетта се връщаме на \"Локомотив\"
Президентът на Локомотив София Николай Гигов заяви, че ще направи всичко възможно тимът да играе срещите си от пролетния полусезон на стадион "Локомотив" в столичния квартал "Надежда".

"Искам да си пожелая да останем в зона \'Европа\'. Оттам, каквото дойде", сподели Гигов, след като столичните "железничари" излязоха да тренират за първи път през 2011 година.

"Ще направим всичко възможно да играем тук и феновете да се чувстват у дома си. До края на месеца ще имаме решение", продължи Гигов.

"Двамата, които напускат (б.ред. - Генков и Асамоа), то за единия не е сигурно, са най-добрите ни играчи. Ще видим до 10 януари какво ще е развитието с Генков. Ако остане в България, той ще играе само за нас, има и други варианти. Трябва да се плати някаква сума на Динамо Москва, но тя трябва да е поносима. Няма вариант той да разтрогне с Динамо, те платиха много за него", коментира босът на "железничарите".

По въпроса с интереса на ЦСКА към Светослав Дяков, Гигов заяви: "Не искам да го коментирам въобще. Дяков е тук и ще остане тук". Относно селекцията, думите на Гигов бяха: "Ще си намерим играчите, които ни трябват. Не се съмнявайте! Не повече от двама. В България трудно ще намерим по-добри от нашите футболисти, затова ще потърсим навън. Димо Атанасов остава в тима засега".

Гигов разкри, че ще има сериозен проблем ако финансово закъсалите тимове в "А" група не започнат пролетния полусезон. "Ако три, четири отбора не започнат полусезона, ще има катаклизъм", смята оръжейният бос. Той отхвърли и слуховете, че от Турция има спонсорски интерес към тима му. Президентът на Локомотив обаче е разтревожен за продължаването на договора за тв правата на родното първенство. "Няма никаква гаранция, че ще се договорим. Ще имаме ядове", завърши Гигов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация