Петков: Скоро ще разберем за Генков, искам четирима нови

16:45
Петков: Скоро ще разберем за Генков, искам четирима нови
Наставникът на Локомотив София Диян Петков заяви, че до 10 дни ще стане ясна ситуацията с Цветан Генков и това дали той ще остане в отбора, а като цел за януарския трансферен прозорец си постави привличането на трима-четирима нови футболисти.

Петков изведе тима си за първа тренировка през 2011 година на стадион "Локомотив", но не взе участие в заниманието, а веднага след като отговори на журналистическите въпроси, отиде на среща със собственика Николай Гигов.

"До 10 дни ще се разбере за Генков. Не е голяма възможността да остане, но се надяваме. Ако това не стане, ще търсим заместници", сподели специалистът, за тарана, който не се появи днес на тренировка със съотборниците си, тъй като бъдещето му все още се изяснява. Генков е собственост на руския Динамо Москва.

"Не можем да говорим за цели, преди да окомплектоваме отбора. Когато дойдат новите попълнения, тогава ще говорим за целите. Имаме добра изходна позиция, но двата трансфера, които направихме, то на Генков не е и трансфер, ще отворят големи липси, защото ние строяхме играта си върху него и Асамоа. Аз лично искам, трима, четирима футболисти. Търсим играч във всички линии", продължи с плановете за селекция Петков.

"Засега не е сигурен лагерът в Анталия. Чакаме потвърждение за един турнир от осем отбора. Надявам се да стане", смята специалистът.

Той коментира слуховете за интереса на ЦСКА към Светослав Дяков така: "И аз искам да взема Делев, ама няма как да стане. Наистина Светльо е много добър футболист. Няма да допусна да го продадем. Искам да остане".

За финал Петков разкри, че Владимир Манчев все още не готов за игра и ще тренира на лек режим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация