\"Акулите\" проведоха втора тренировка за сезона

16:30
\"Акулите\" проведоха втора тренировка за сезона
Част от футболистите на Черноморец Бургас проведоха втората си тренировка за сезона. Тази сутрин те бяха разделени на две групи като първата направи функционални изследвания, а втората проведе нормално занимание на терена на стадион "Лазур".

Към играчите на "акулите" днес се присъединиха и тези, които пропуснаха вчерашната тренировка поради транспортни проблеми. Най-добрата новина за треньорите е, че в отбора няма футболисти с оплаквания. Рикардо Андре, който в края на сезона претърпя операция от херния тренира наравно със съотборниците си, а самия той заяви, че се чувства добре и няма да има проблеми в подготвителния период. Останалите футболисти се чувстват добре и тренираха с желание.

Утре ролите се разменят и тези играчи, които преминаха днес медицинските тестове утре ще тренират, а колегите им ще въртят велоергометрите под строгия поглед на медицинския екип на "Лазур".

За събота е предвидена тренировка, на която ще присъстват всички футболисти на отбора. Заниманието е насрочено за 14 часа, а неделята е отредена за почивка на футболистите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация