Замесиха Адебайор в трафик на дрога

14:19
Замесиха Адебайор в трафик на дрога
Наркотрафиканти опитаха да внесат канабис във Великобритания, скрит в картина на футболиста на Манчестър Сити Емануел Адебайор, съобщиха митничарите на Острова.

Дрогата на стойност 3 550 евро е била скрита в картина на тарана, която била изпратена на Острова от неговата родина Того. Граничните власти обявиха освен това, че картината е била конфискувана от поща в град Ковънтри, централна Англия. Портретът на бившата звезда на Арсенал е трябвало да пристигне до дом в квартала Тотнъм, където се намира стадиона на "шпорите" от Северен Лондон. Отделно от картината, митничарите заловили пакетчета с дрога, скрити в бутилки от питиета и пакетчета от фъстъци. Кокаин на стойност 40 000 паунда пък е бил открит в картичка за рожден ден, пратена от Белфаст.

"Тези опити за внос на наркотици показват колко организирани са криминалните елементи при опитите си да внесат дрога в Обединеното Кралство. Те са готови да инвестират сериозни суми, за да измислят все по-различни методи, защото те знаят, че ще спечелят много повече, ако успеят в начинанието си", заяви директорът на Граничните власти Броди Кларк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация