Реал Мадрид провокира Юнайтед за новия договор на Бербо

13:47
Реал Мадрид провокира Юнайтед за новия договор на Бербо
От ръководството на Манчестър Юнайтед се уплашиха от слухове за интереса на Реал Мадрид към Димитър Бербатов и побързаха да предложат на българина нов контракт.

Президентът на "Белия балет" Флорентино Перес не крие, че е голям фен на нападателя и миналата седмица проучи ситуацията на голмайстора на Англия в Юнайтед. Тогава "Червените дяволи" заявиха, че Бербо не се продава и побързаха да му предложат нов договор с повишение на заплатата на 120,000 лири седмично.

В момента Бербатов е голмайстор на Висшата лига с 14 попадения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

georgiew_71
07.01.2011 12:18

Утре може да прочетем,че Меси иска да е на върха на атаката с Бербатов и вие си вярвайте.

fishky
07.01.2011 11:03

antonyhrz2 - много злоба в твоите изказвания. Бербатов май миналия сезон игра с болки в коляното и изигра сигурно по-малко от 1/2 мачове като титуляр. Да Руни вкарваше, защото повечето атаки на Юнайтед миналия сезон бяха на висока скорост. Нормално е той да вкарва понеже е по-бърз от нашия и стига по-бързо до наказателното поле. И като толкова много разбираш играта, изброй ми 3ма футболисти след времето на Роналдо от топ първенствата в Европа, които могат да решават мачове само с индивидуалните си качества? Аз освен за Меси, за друг не мога да се сетя, К. Роналдо го отписвам защото има ужасяващ коефицент удари:голове. А нали знаеш израза, че шанса е със силните и можещите. Така, че няма смисъл да товариш излишно. Формата е временна, класата е вечна.

plamen6000
06.01.2011 21:56

wowf000 e прав Бербатов не е за Реал Мадрид,но не защото в Испания се играе "много бърз" футбол,а просто защото,ако отиде там ще се провали,а и няма да пасне на техния стил на игра.Мястото му е Манчестър !!! *thumb_up* *beer*

MeToDueB
06.01.2011 21:27

средна класа може да смяташ, че е или от простата и чиста .. българска и гнусна злоба .. или просто, защото, като нас всички в тази долна държавица си чист песимист, и всичко, което е българско и родно е по-слабо от чуждото, следователно и самия Бербатов е по-слаб от чуждестранните футболисти, защото е българин .. еми не е така, и Бербатов и Стоичков са мега голями във футбола, великани .. няма значение, че са от тази проста страна, просто са минали през ада, за да стигнат до това ниво ..

MeToDueB
06.01.2011 21:25

antonyhrz2 написа: всеки си има право на мнение, но един футболист от средна класа, няма да играе в Манчестър Юнайтед, а и няма да струва 30 милиона паунда и да взима 100 к паунда седмично, а ще играе за Уигън, Улвс или някой такъв отбор примерно. Бербатов няма как да бъде средна класа, защото неговите ходове в играта са различни, той има собствен стил, влага мисъл в играта си, техничен е, пасовете му са феноменални, а и какви голове само вкарва и какви идеи му идват в главата .. петички, чудеса .. може да измисли сам и да сътвори атаката на цял отбор и да ги поведе, именно за това струва и толкова много пари и играе в Ман Юнайтед, а дори и е голмайстор на Англия, като вкарването на голове не му е единственото и дори не му е най-силното качества, все пак той е играч с комплексни качества. А един играч, консуматор, който вкарва голове и нищо друго не прави .. от такъв Ман се освободиха - Саха например .. Бербатов им трябваше за други неща, перфектно се допълва с неуморимия и непримирим - Уейн Рууни

MeToDueB
06.01.2011 21:11

да, а в Ман не се играе скоростен футбол нали ха-ха-ха- .. мн по-скоротестен е футбола в Англия и Бербатов е приспособен към такъв стил, много бързо му тече мисълта, пасовете му се грандиозни, бърз е на старт, ама не поддържа скоростта на Рууни цял мач, това не значи, че е бавен

wowf000
06.01.2011 20:13

Бербатов не е за Реал в испания се играе много скоростен футбол Бербатож не е за там ... *lol*

antonyhrz2
06.01.2011 20:06

абе ъосутд кажи ми как Руни вкарваше "заради лошата форма на халфовата линия на УТД миналия сезон а бербатов все пропускаше ..????????????????????????????

antonyhrz2
06.01.2011 20:03

бербатов вкарва головете си(погледни ако не си на ясно)след много силни комбинации на отбора , не бележи заради"гениални ходове" ....неговите голове и Ернандес щеше да ги отбележи без проблем.бербатоф е футболист от средна класа и те тава е ...случва се да вкарва , бо рядко и благордарение на отбора.ТИРУЛЯР Е !!!!!!! СЕГА ИГРАЕ ВСЕКИ МАЧ , НЯМА КАК ДА ПРОПУСКА ТОЛКОВА МНОГО....НЯМА ДА ВИ ОБИЖДАМ.НО ПРОСТО ТОЙ Е ФУТБЛОИСТ НА ШАНСА И МОМЕНТА!!!!

yamahata
06.01.2011 19:27

само да вметна Бербо кат беше играч на Байер Леверкузен друго говореше като го пита Борис Календеров къде мечтае да продължи кариерата си той каза че испанското първенство е най-доброто и спомена реал мадрид като негов връх така че не коменираите много нищо не се знае

bleid_2
06.01.2011 18:36

Фен съм на ЛЕВСКИ и не обичам МЮ понеже любимият ми отбор в Англия е Ливърпул но гледам мачовете на МЮ само заради Бербатов и не разбирам когато сополанковци се опитват да го плюят а вместо да се научат да пишат правилно.Първо почнете да пишете имената на хората за които говорите с главна буква и тогава давайте мнение за нещата от живота.И друго,Фърги винаги е бил зад Бербатов и никога не е говорил срещу него.

cazorla
06.01.2011 18:36

Щом след толкова време и толкова слаби мачове Сър Алекс не продаде Бербо, значи е видял, че е въпрос на време да покаже своята гениалност, а кой смее да се усъмни в уникалния нюх за талант на Сър-а?! *wink*

kokicat
06.01.2011 18:09

Казах ви да не побликувате малумни спекулации! *sick* Иначе напред Бербатов! *beer*

martonik
06.01.2011 16:12

yosutd Не се хаби човече!!!Бай ганьо си е Бай Ганьо!!

yosutd
06.01.2011 16:06

Никой не е искал да гони Бербатов допреди няколко месеца, САФ заяви, че му има доверие и няма намерение да се разделя с него.Единствено медийте и такива като теб не спираха да леят пумия по един от най-успелите ни футболисти.А твърдението ти, че никой няма да го поиска, предвид сегашната му форма е просто смешно, нереално, тъпо, противоречащо на фактите и какво ли още не.Единствено мога да се съглася с теб за това, че "Много голове на бербатов за резултат от работата на целия отбор", по същата логика май забравяш, когато халфовата линия беше трагична миналия сезон, че може би това е била причината за по-малкото голове на Берба?!Лесно намирате причини за неговите 14 гола (късмет, отборна игра и прочее..), а никога не намирате за някой негов слаб период.Незнам просто как да ви нарека такива хора!!!

martonik
06.01.2011 15:56

,САФ сигурно е наясно че бербатов е футболист на периоди и 100% лсед месец , макс 2 ще бъде пак на дъното.Много голове на бербатов за резултат от работата на целия отбор,не на индивидуалните качества на берба.
*lol*
ПОДУЯНЕ никога няма да излезе от теб нали!!! *thumb_up*

antonyhrz2
06.01.2011 15:18

"уплашиха се" абе те искаха да го гонят допреди няколко месеца,сега за няколко силни мача и няколко гола им стана толкова ценен,аман от простотии и глупави постове,САФ сигурно е наясно че бербатов е футболист на периоди и 100% лсед месец , макс 2 ще бъде пак на дъното.Много голове на бербатов за резултат от работата на целия отбор,не на индивидуалните качества на берба.Ето сега и Ернандес показва добра форма,вкарва...берба няма да напусне Юнайтед , просто защото никои няма да го поиска !!!

ManWR10Utd
06.01.2011 14:33

Какви глупави статий само Бербатов не веднъж или два пъти каза че няма никакво намерение да се мести от Манчестър и че е безмислено защото той вече играе на най-високото ниво *sick*