Велотестове в Черноморец Бургас

13:09
Велотестове в Черноморец Бургас
Покриване на велотестове започнаха от днес футболистите на Черноморец Бургас. До края на седмицата всички ще преминат пълни функционални изследвания. Данните са необходими на новия старши треньор Антон Велков, за да е наясно с моментната физическо състояние на всеки един от подопечните си.

Преди да станат "клиенти" на сложната апаратура, играчите се качиха на кантара, който показа, че всички са в оптимално тегло. Нито един не е прекалил с кулинарните изкушения по празниците и е изпълнявал стриктно индивидуалните програми за поддържане на форма, които бяха раздадени на футболистите преди излизането им в зимна ваканция.

Черноморци ще се готвят в домашни условия до 20 януари, когато заминават на десетдневен лагер в Поморие. Лагерът ще завърши с две контроли срещу втородивизионни отбори. На 29 януари съперник на "акулите" ще бъде Добруджа, а на 30-и – Светкавица.

От 2 до 14 февруари третите в есенното класиране на "А" група заминават на лагер в турския курорт Анталия, където ще изиграят 4 контроли. На 5 февруари ще се играе спарингът с Винтертур /Швц/, а на 11-и – с Бран /Нор/. За планираните още две проверки на 7 и 9 февруари противниците ще се уточнят до дни. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация