Манчини: Не ми пука какво мислят феновете на Арсенал

11:12
Манчини: Не ми пука какво мислят феновете на Арсенал
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини отрече твърденията, че тактиката му е била за нулево равенство срещу Арсенал миналата вечер.

Тимът на Манчини понесе доста критика от всички страни, както от репортерите, така и от публиката на "Емирейтс". Независимо от това, Манчини заяви, че не се интересува особено от песните на феновете "Скучни, скучни Сити".

"Това не е важно за мен. Ако някой отбор играе добре е задължително да се защитаваш. Предпочитам да ме освиркат, но да се прибера с една точка, вместо три гола в нашата врата. Играхме с Арсенал на техния терен, разбира се, че ще се защитаваме. Не всеки отбор играе като "Артилеристите". Все пак мисля, че Арсенал спечелиха незаслужено няколко игри. В този мач имахме късмет първите 25 минути, когато Арсенал имаха 4-5 добри положения, но след това се защитавахме добре. Дефанзивно играхме много добре, офанзивно горе-долу, но след 4 мача за 10 дена положението е такова", заяви Манчини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

borislavpetkov
07.01.2011 22:12

Италианците ще съсипят английското първенство! КАПЕЛО!АНЧЕЛОТИ!МАНЧИНИ И др.

DuFkaTa
06.01.2011 13:01

Донякъде е прав, но за такав мн млнен състав, и да можеш да доведеш който си искаш играч, би трябвало да мачкаш, а не да те мачкат.

ManUtd87
06.01.2011 11:15

Смешник, дано и в УЕФА да не се класират тези Сити ... ГГМУ !!! *evil*