Прокуратурата чака Гара на 12 януари

09:27
Прокуратурата чака Гара на 12 януари
Звездата на Левски Гара Дембеле е получил забрана да напуска България, но близо седмица след като вече го е сторил. Това разкри пред "24 часа" спортният директор на "сините" Георги Иванов.

"На 28 декември в клуба е дошла призовка Гара да се яви пред младша прокурорка. За призовката се е разписал Константин Баждеков. Той обяснил, че всички футболисти са пуснати в почивка. Тогава е издаден заповед за ненапускане на страната. Но Гара вече не беше тук. А преди това никой не му е казвал, че няма право да излиза извън България", заяви Гонзо.

Два дни след последните показания Гара и приятелката му Стефани напуснаха България за празниците. Влюбената двойка е в родината на футболната половинка – Португалия.

"Няма нищо фатално. Няма да го арестуват на летището. Може да му вземат паспорта, но този проблем е решим. Повтарям, че Гара не е имал забрана, когато е напуснал България", добави Георги Иванов.

В прокуратурата очакват Гара Дембеле на 12 януари. По принцип головата машина на Левски бе получил разрешение да се прибере именно тогава.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация