Барса на 1/4 финал за купата, след второ равенство с Атлетик

08:33
Барса на 1/4 финал за купата, след второ равенство с Атлетик
Ерик Абидал показа завидно представяне в защита, като освен това отбеляза и единственият гол за Барселона при равенството им 1:1 с Атлетик Билбао, с което все пак лидерите в Ла Лига си осигуриха продължаване в четвъртфиналите на турнира за Купата на Краля.

Билбао завършиха 0:0 с Барса на "Ноу Камп" в първия мач между тимовете и двубоят на "Сан Мемес" вървеше при същия резултат до 75-а минута, когато френският национал отбеляза гол. В 85-а минута Хосе Мануел Пинто даде надежда на домакините като направи резултата 1:1, но баските не успяха да обърнат резултата. На четвъртфиналите Барселона ще играят с Хетафе или втородивизионните Реал Бетис. Севиля също продължават напред в турнира, след победа над Малага с 3:0 и в реванша. Севиля ще се срещнат с Виляреал или Валенсия на 1/4 финалите.

Резултати от вторите 1/8 финални мачове за Купата на краля в Испания, играни снощи:

Атлетик Билбао - Барселона 1:1

Първият мач завърши 0:0, като Барселона продължава напред заради гола, отбелязан на чужд терен.

Депортиво Ла Коруня - Кордоба (II дивизия) 3:1

Редовното време завърши както и първия мач - 1:1. С два гола в продълженията Депортиво си осигури класирането напред с общ резултат 4:2.

Малага - Севиля 0:3

Първият мач завърши 5:3 за отобора на Севиля, който продължава напред с общ резултат 8:3.

Днес играят: Хетафе - Бетис (II дивизия), Майорка - Алмерия, Виляреал - Валенсия, Еспаньол - Атлетико Мадрид и Леванте - Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tttt
06.01.2011 12:22

Злобата ще те погуби дете мое *lol* *thumb_up*

chicken
06.01.2011 12:21

Да еба скапаняците ви да еба смешни че не ви искъртиха баските и нека моля никои фен да не се обижда коментара ми е относно барселона *thumb_down*