Велков: Черноморец трябва да преследва големи цели

18:32
Велков: Черноморец трябва да преследва големи цели
"Каквото и да се случва, Черноморец трябва да преследва големи цели. Най-хубавото е, че това се осъзнава не само от ръководството, а и от самите футболисти. Направеното в клуба кара играчите сами да си налагат високите цели", заяви Антон Велков на първата си пресконференция като старши треньор на Черноморец Бургас.

"Аз няма да си позволя да спра да мечтая и да не се стремя към най-голямото. Не можеш да тръгнеш за някъде, без да си поставяш най-високата цел. В Черноморец Бургас има основа, трябва само да се добавя. Направеното от Красимир Балъков не може да се изгуби. Моята задача е да направя отбора по-агресивен и по-резултатен. Като бележим повече голове, ще станем и по-атрактивни. Така и психиката на играчите ще се освободи, и хората по трибуните ще се радват повече", каза още Велков.

Новият старши треньор ще се стреми тимът му да има собствен стил и да кара противниците да се съобразяват с него. "Искам да имаме стил и да сме силни. Аз съм дошъл заради футболистите. Отборът трябва да прилича на треньора", завърши 42-годишният специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация