Манчини: Дано добрата ни серия в Лондон продължи

17:04
Манчини: Дано добрата ни серия в Лондон продължи
Италианският мениджър на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви преди днешното гостуване на Арсенал, че се надява неговият тим да продължи серията си от успешни визити в Лондон и тази вечер на "Емирейтс стейдиъм".

Сити вече спечелиха през този сезон на стадионите на Фулъм и Уест Хям, а освен това взеха точка на "Уайт Харт Лейн" срещу Тотнъм.

Манчини заяви: "Аз смятам, че всеки мач е труден, но вероятно това ще е много по-тежка среща, защото ние срещаме тим, който играе заедно от доста години. Ние пък сме в този състав от около четири или пет месеца, това е основната разлика между двата отбора. Ние обаче ще продължим да подобряваме представянето си".

Италианецът добави: " Арсенал са силен тим, пълен с таланти, които играят много добър футбол - ние обаче правим същото. Ние също сме отбор, пълен с таланти, а освен това играем хубав футбол. Най-много съжалявам, че играем срещу Арсенал без Балотели и Силва, защото те са много важни за нас. Те са контузени и ще липсват, но ние имаме добри състезатели, които да ги заместят".

Наставникът на Сити завърши с думите: "Никога не е лесно да отидеш в Лондон и да спечелиш, но ние нямаме загуба в седем гостувания, така че знаем как да побеждаваме навън. Аз знам, че не сме печелили като гости на Арсенал от доста време, но сега трябва да влезем в този мач с мисълта, че можем да победим. Аз смятам, че имаме сериозен шанс да вземем трите точки тази вечер".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация