Туре: Нормално, с Адебайор се познаваме прекалено добре

17:58
Туре: Нормално, с Адебайор се познаваме прекалено добре
Защитникът на Манчестър Сити Коло Туре заяви, че няма проблем с Емануел Адебайор, въпреки че двамата се сбиха по време на занимание на "гражданите".

Националът на Кот Д\'Ивоар добави, че е съвсем нормално подобно нещо да се случи и за в бъдеще. Туре, който познава Адебайор още от времето, когато двамата носеха екипа на Арсенал, заяви за вестник "Сън":

"Това бе сбиване, заради грубо влизане. И двамата загубихме самообладание, но бързо се успокоихме. Другите играчи и мениджъра дойдоха да ни разтърват. Всичко е забравено. Във всеки случай, това не ни е за първи път с Адебайор, няма да ни е и за последен".

Туре добави още: "В Арсенал ни се е случвало нещо подобно. Ние се познаваме много добре, може би прекалено добре. Във всеки случай, това показва, че имам енергия, която трябва да изгорим. Няма нищо негативно в случилото се".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
05.01.2011 20:24

Те са на принципа "Бий, за да те уважават" *lol*

ANTWERPMIRACLES
05.01.2011 18:56

Интересна логика . *sad* Логика на негър . ... Значи , колкото по-добре се познават двама души , толкова по-често се млатят взаимно !? ... Не бях се замислял над това . ... Имам един приятел , с когото се познаваме още от детската градина . Довечера , ще го пребия от бой . *erm*

hrasta
05.01.2011 18:34

Тогава изигра добър мач срещу Арсенал ама няма бъдеще в Сити и ще го продадът скоро, особенно ако пристигне Дзеко.

flipicha
05.01.2011 18:15

Адебаиор всички го намразиха ,когато отиде в Манчестър Сити от Арсенал и сред проявата си ,когато вкара гол на Арсенал и почна да им се подиграва