Хюз: Не исках да рискувам с Анди Джонсън

13:14
Хюз: Не исках да рискувам с Анди Джонсън
Мениджърът на лондонския Фулъм Марк Хюз призна, че не е използвал Андрю Джонсън по време на снощната победа с 3:0 над Уест Бромич Албиън, тъй като не е искал да рискува неговото здраве.

Джонсън се завърна в игра след тежка травма през октомври, но Хюз е решил да подходи внимателно със състоянието на бившия нападател на Кристъл Палас и Евертън.

Джонсън получи травма в подколянното сухожилие по-рано през седмицата и Хюз взе решение да остави бившия английски национал извън групата за мача с тима на Роберто Ди Матео.

29-годишният голмайстор, освен това ще пропусне срещата от третия кръг на ФА Къп с Питърбъро Юнайтед в събота, тъй като уелският мениджър не желае неговия играч да бъде в лазарета на тима за няколко седмици.
Хюз заяви: "Ние трябва да сме внимателни с Анди. Той игра в доста последователни мачове, усети напрежение в подколянното сухожилие и крака му беше леко отекъл в понеделник. Ние го заведохме на скенер и той показа, че има разтежение от първа степен. Ако искахме, той щеше да играе, но ако той бе скъсал сухожилието напълно, Анди нямаше да играе пет или шест седмици. Ние не можем да си позволим това. При тези разтежения от първа степен играча се възстановява за десетина дни".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация